Op latere leeftijd ontdekte ik hoe gemakkelijk we ons laten beïnvloeden door energieën van buitenaf. Zelf kon ik niet ‘aarden’ in de gebaande paden, waardoor ik ONBEWUST veel keuzes heb gemaakt, waarvan ik dacht dat ze vanuit mijzelf kwamen, maar nee ik deed het voor de ‘buitenwereld’.

Ik herken dit keer op keer weer bij mijn klanten en ik merk steeds vaker dat mensen hiermee tobben. Ik vind het dan ook geweldig dat ik je met de juiste technieken kan helpen hier een weg in te vinden.

Zelf begon ik mijn weg met het volgen van een intuïtieve opleiding en dat gaf me zoveel inzichten in waarom ik bepaalde keuzes heb gemaakt in mijn leven en hoe deze keuzes mij hebben beïnvloed. Dat ik mij verder ben gaan opleiden tot gecertificeerd Chakra en Aura Healer en Reader en Energetisch (Hara) Coach.

Vervolgens rondde ik de opleiding Life Coach af en heb bij de Spirituele & Intuïtieve Academie de HBO opleiding Medium & Trance Healing Therapeut®, Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap en Trance Mediumschap gevolgd. Dit alles, samen met mijn CIOS achtergrond maakt mij heel flexibel in mijn begeleiding, workshops, opleidingen en consulten.

Ik kan je ondersteunen door middel van nuchtere down to earth technieken, tevens kunnen we ook blokkades aanpakken die zich energetisch voor doen. Er is dus altijd een aanpak mogelijk, waarmee je snel tot de kern kunt komen en je eigen energie weer in balans brengt. En hiermee weer in je eigen kracht mag gaan staan en je weer gegroeid bent in je (zelf) bewustzijn.

Als AD(h)D/ HSP- ervaringsdeskundige kan ik je ook begeleiden naar een leven waarin je voor jezelf kiest.

Naast mijn werk als Medium & Trance Healing Therapeut® heb ik 4 jaar geassisteerd tijdens de cursus Intuïtieve Ontwikkelingen van Anna van Leeuwen in Rotterdam.

Voor de Spirituele & Intuïtieve Academie heb ik een jaar als docent opleidingen gegeven maar heb besloten om verder te gaan met mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Een doel is om in 2020 een mooi persoonlijke ontwikkeling training te maken. En een aantal mooie en leuke workshops te blijven geven. Houd deze website dus goed in de gaten voor de ontwikkelingen die ook jou kunnen helpen in balans te komen en te blijven.

Enorm bedankt voor het bezoeken van deze website en ik hoop dan ook iets voor je te kunnen betekenen. Wanneer je vragen hebt kun je ze ten alle tijden aan mij stellen via info@energiebalanz.nl of bel voor een afspraak naar 0651110348.

Liefs en tot snel,

Arjan Koeslag